S&T razvija srednjeročne i dugoročne strategije kreiranja, manipulisanja i razvoja infrastrukture i procesa računskih centara. Naša uža specijalnost je isporučivanje rešenja koja podržavaju aplikacije kritične za poslovanje.

S&T je vodeći sistem integrator koji osigurava rešenja spremna za upotrebu za organizacije s poslovanjem na više različitih lokacija. S&T vodi računa da se podmire zahtevi koje pred IT stavljaju standardi sigurnosti ili potrebe ispunjavanja definisanih propisa u, na primer, finansijskom ili telekomunikacionom sektoru. Kako bi korisnik ostvario prednosti od paketa za planiranje poslovnih resursa (Enterprise Resource Planning, ili skraćeno: ERP) kao i od aplikacija za baze podataka i host aplikacija, S&T koristi snažne administratorske alate da bi se ostvarila automatizacija administrativnih i organizacionih zadataka.Naše usluge i rešenja:


  •     Analiza, planiranje, dizajn i optimizacija računskih centara, uključujući BC/DR koncepte
  •     Nabavka i implementacija opreme vodećih proizvođača
  •     Različiti rasponi rada, od usluga podrške do mogućnosti kompletnog outsourcinga
  •     Alati upravljanja sistemom za inteligentnu automatizaciju zadataka poput procesa upotrebe (deployment), nadzora (monitoring) i “krpljenja” (patching).Prednosti za korisnike:


  •     Veća efikasnost centralizovane infrastrukture zahvaljujući značajno manjim korporativnim rizicima
  •     S&T ima odlične stručnjake i dugogodišnje iskustvo u implementiranju složenih i inovativnih projekata, na lokalnom i međunarodnom nivou
  •     S&T je pouzdan partner za implementaciju i puštanje u rad infrastrukturnih rešenja zasnovanih na najsavremenijim tehnologijama vodećih vendora u kombinaciji s proverenom metodologijom i alatimaChoose language