Globalizacijski projekti u početku su se temeljili samo na upravljanje postrojenjima na različitim međunarodnim tržištima. Danas, međutim, sama prisutnost na međunarodnim tržištima nije dovoljna za postizanje konkurentskih prednosti – stoga model integriranog globalnog poslovanja sve više postaje izvor konkurentske prednosti za međunarodne kompanije.

Ekonomske i poslovne sinergije koje omogućuju uspjeh kod modela integriranog globalnog poslovanja od iznimnog su značaja i osiguravaju opstanak na tržištu za male i srednje velike tvrtke (SMEs). Međutim, i velika poduzeća kao i male i srednje velike tvrtke (SMEs) suočeni su sa sličnim globalnim izazovima:

Veliki broj heterogenih sučelja za informacijske sustave koje je teško nadzirati, različiti korisnici i nespojivi zahtjevi koji dovode do većeg obujma posla, visokih troškova i narušene korisničke podrške kao i do većeg rizika od neusklađenosti s pravnim propisima i regulativama.

Takvi zahtjevi stvaraju potrebu za većom podrškom internih IT odjela i naprednim opcijama izvještavanja za viši menadžment, kojem se mora osigurati vidljivost, s jednog kraja poslovanja na drugi, nad svim poslovnim procesima vezanima uz proizvode i usluge.

Tvrtka S&T ima bogato iskustvo u savjetovanju i provedbama međunarodnih i internih (rollout/rollin) projekata. S&T ima potrebna stručna znanja za analizu postojećih procesa i dizajna i njihovu prilagodbu globalnim procesima.

To iskustvo primjenjuje se za potrebe cjelokupne implementacije i realizacije međunarodnih kao i internih (rollout/rollin) projekata.


Naše usluge:


  • Globalno upravljanje informacijskim tehnologijama
  • Analiza procesa i sustava
  • Globalno usklađivanje upravljanja podacima
  • Razvoj obrazaca za SAP R/3 rollout s usklađenim procesima
  • Realizacija međunarodnih (rollout) projekata


Choose language