Poslovna područja

Opšte

S&T konsultuje, planira i kreira individualno skrojena klijent-specifična rješenja bazirana na tehnologijama i proizvodima vodećih svjetskih proizvođača hardvera i softvera. Kao rezultat S&T jedinstvene strukture, S&T timovi u svakoj zemlji nemaju samo svoje profesionalce koji dobro poznaju specifične lokalne situacije, već oni mogu pozvati internacionalne eksperte iz bilo koje od 22 S&T zemlje koji će aktivno podržati i promovisati razmjenu znanja, i obezbijediti nivo podrške koji lokalne kompanije ne mogu pružiti.


Finansijski servisi

Industrija finansijskih usluga u centralnoj i istočnoj Evropi suočava se sa brojnim promjenama – jedinoj konstanti na kontinualno promenjivom tržištu. Zbog toga je za finansijske institucije izuzetno važno da mogu da se oslone na fleksibilan i efikasan IT sistem i infrastrukturu.


Javne i vladine organizacije

Vladin sektor u Centralnoj i Istočnoj Evropi je trenutno jedan od najizazovnijih sektora u IT poslovanju; privrede u brzom razvoju, potrebe i regulatorni zahtjevi vezani za pristup EU (ili slične pred-pristupne aktivnosti) i povrh svega iznimna zabrinutost za sigurnost predstavljaju ogroman pritisak za javnu administraciju i njihova IT okruženja.

Telekomunikacije

Telekomunikacije se danas suočavaju sa značajnim promjenama spregnutim sa tehnološkim inovacijama. Visoko kompetitivno tržište stvara ogroman pritisak na operatere i provajdere, neprekidno proširujući svoje usluge, sve više unapređujući razvoj i umanjujući troškove održavanja.


Industrijske kompanije

Industrijske kompanije su trenutno podložne promjenama: preuzimanjima, udruživanjima i izazovima globalne konkurencije koja vrši konstanti pritisak i iziskuje promjene. Tržišno raslojavanje zasnovano čisto na proizvodu više nije moguće zahvaljujući činjenici da novi razvojni procesi postaju sve skuplji i rizičniji a inovacioni ciklusi sve kraći. Povrh svega ovoga, kupci imaju veća očekivanja, te raste pritisak za poboljšanjem produktivnosti uz istovremeno smanjenje troškova.

 Choose language