RESTRUKTURIRANJE POSLOVNIH PROCESA

Efikasnost i delotvornost poslovnih procesa vašeg preduzeća u fokusu su naših usluga restrukturiranja poslovnih procesa (Business Process Reengineering).

Iskusni S&T –ovi konsultanti analiziraju strategije, procese i sisteme i traže mogućnosti za poboljšanja. S&T pomaže preduzećima iz raznih sektora poslovanja u uspešnom redizajnu ključnih poslovnih procesa.

USLUGE VEZANE ZA POSLOVANJE

Procesi podrške i kontrole koje primenjuje vaše preduzeće stvaraju uslove u kojima vaši osnovni poslovni procesi mogu uspešno da funkcionišu.

SPECIFIČNE USLUGE ZA ODREĐENE POSLOVNE SEKTORE

Da bi se postigla optimalna struktura osnovnih procesa vašeg preduzeća potrebna su specifična znanja vezana za vaše područje poslovanja i odgovarajuća konfiguracija aplikacija.

Portfolio usluga koje S&T nudi na međunarodnom nivou prvenstveno je namenjen sledećim sektorima poslovanja:

SOFTVERSKO INŽENJERSTVO

Ukoliko standardne aplikacije ne podmiruju vaše potrebe ili su potrebni dodaci, S&T softversko inženjerstvo (software engineering) će osigurati obezbeđivanje rešenja koje savršeno odgovara vašim potrebama.

  • Specijalno prilagođen razvoj softverskih rešenja u različitim razvojnim okruženjima
  • Upravljanje procesima razvoja softvera kod korisnika
  • Održavanje i dalji razvoj isporučenih rešenja
  • Nearshore razvoj – uspostavljanje procesa razvoja kod korisnika od spolja
  • Softver kao usluga (Software as a Service, ili skraćeno: SaaS) – obezbeđivanje razvijenih softverskih rešenja korisnicima u obliku usluga

IT STRATEGIJA I PROCESI

Tim zadužen za informacione tehnologije može biti pokretačka snaga vašeg preduzeća; on može generisati veliku vrednost za korisnike i značajno ubrzati put vašeg preduzeća prema poslovnom uspehu.

Preduslove tog uspeha čine tim zadužen za IT čiji su ciljevi usklađeni s ciljevima preduzeća, profesionalna realizacija projekata i IT usluge koje osiguravaju nivo kvaliteta u skladu sa sporazumima o nivou kvaliteta usluga.

S&T ima ekspertizu kojom će usmeravati vaš IT sektor kroz taj transformacijski proces.

Choose language