Više informacija

Banke se fokusiraju na prednosti za korisnike ili poslovanje korisnika te se usredotočuju na svoje temeljne sposobnosti dok standardne usluge dobavljaju od specijaliziranih partnera. To dovodi do sveobuhvatne reorganizacije lanaca dodane vrijednosti na tržištu. Modeli angažiranja vanjskih partnera i integracija umreženih partnera aktualna su područja interesa.

Porast učinkovitosti i s njim povezan potencijal za uštedu troškova ishod su upravljanja procesima i informacijskom tehnologijom. Banke sa snažnim međunarodnim položajem mogu, primjerice, ostvariti značajne uštede troškova usklađivanjem poslovnih procesa na različitim tržištima kao i centralizacijom usluga ili zajedničkim uslugama, istovremeno vodeći računa o osiguranju kvalitete usluga.

Trenutna situacija na financijskim tržištima iziskuje puno više od upravljanja rizicima te dovodi do uvođenja restriktivnih mjera i obveza od strane zakonodavnih tijela.

Bankarska divizija grupacije S&T pomaže bankama i financijskim institucijama da definiraju buduće potrebe i da konzistentno primjenjuju potrebne mjere, na temelju našeg bogatog iskustva u područjima bankarstva, radnih procesa i tehnologije. Takve usluge možemo pružati na lokalnoj razini zahvaljujući našoj prisutnosti na tržištima Njemačke, Austrije, Švicarske, Srednje i Istočne Europe, Jugoistočne Europe, Kine i Japana.

Choose language