KOMPANIJA

S&T Crna Gora je vodeći provajder u oblasti IT konsaltinga, IT rješenja, i IT usluga u Crnoj Gori. S&T kompanijsko sjedište se nalazi u Beču. Kompanija se nalazi na Bečkoj berzi od 2003.

S&T GRUPA

S&T Crna Gora je jedno od 80 predstavništava u 22 zemlje: Albanija, Austrija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Kina, Hrvatska, Češka, Njemačka, Mađarska, Japan, Makedonia, Moldavija, Crna Gora, Poljska, Rumunija, Rusija, Švajcarska, Srbija, Slovačka, Slovenija, Turska, Ukrajina.

KARIJERA

Kao dio S&T grupe, zaposljenima omogućavamo stručno napredovanje unutar kompanije, nudimo poslove na projektima s vodećim kompanijama u Crnoj Gori, kvalitetne uslove rada, mogućnost sudjelovanja na međunarodnim projektima, stalno stručno usavršavanje i školovanje, te nagrađivanje u skladu s rezultatima.

PARTNERI

S&T Crna Gora blisko sarađuje sa izabranim strateškim partnerima, kojima je S&T Crna Gora takođe važan partner i koji su, kao S&T Crna Gora, spremni da značajno investiraju u uspješan razvoj partnerstva.

Neki od trenutnih S&T Crna Gora strateških partnera su internacionalni brendovi poput: CheckPoint, Juniper, Imperva, Hitachi, HP, SAP, IBM, Microsoft, Oracle, EMC, Cisco...

Choose language